آیا کارخانه های کنسرو سازی برای تهیه لوبیا چیتی مصرفی خود، از انواع لوبیا چیتی خارجی استفاده می کنند یا لوبیا چیتی ایرانی؟ از نظر کیفیت و قیمت، انواع لوبیا چیتی ایرانی و خارجی، چه تفاوتی با دیگری دارند؟
لوبیا چیتی که بیشترین استفاده را در میان کارخانه های کنسرو سازی دارد، هم از نوع خارجی و هم از نوع ایرانی، در اختیار کارخانه های تولیدی قرار می گیرد.
نمی توان گفت که از نظر کیفیت و یا قیمت، لوبیا چیتی خارجی و یا ایرانی، یکی دارای برتری می باشند. زیرا قیمت تهیه لوبیا چیتی تاثیرپذیر از کیفیت بوده و گرید های مختلفی در میان لوبیا چیتی ایرانی و خارجی یافت می شود.